Om Soliana AB

Soliana AB är ett familjeföretag som utför hemstädning i Stockholm.
Företaget har varit verksamt sedan 2007.

Vår affärsidé är att erbjuda bra hushållsnära tjänster till en rimlig kostnad

För att nå dit undviker vi onödiga utgifter och har låga fasta kostnader. Vi åker i huvudsak med kollektivtrafik. Kontinuitet är en ledstjärna. Småskalighet är en annan. Du kommer som kund hos oss alltid veta vem du pratar med eller vem som städar hemma hos dig.

  • Soliana AB innehar ansvarsförsäkring i händelse av person eller sakskada samt olycksfallsförsäkring för sina anställda
  • Soliana AB utför städhjälp i Stockholm med omnejd t.ex. Huddinge, Haninge, Danderyd, Täby, Sollentuna, Järfälla och Nynäshamn.
  • Soliana AB har tecknat avtalsförsäkringar i FORA
  • Våra anställda bär id-brickor (enligt id06)
  • Soliana innehar f-skattsedel
  • Organisationsnr 556829-0786

​Soliana har varit försiktig i sin expansion eftersom att man vill undvika att tappa kvalitet. De nyanställda får en gedigen internutbildning innan de får ”egna” kunder.  Kontinuitet är också ett av ledorden för Soliana, varje kund får ”sin” egen städerska, bara in undantagsfall kommer en vikarie.  Soliana är mycket kundorienterade där vår ambition är att anpassa oss efter våra kunders behov.  Vi försöker att besvara e-post inom ett dygn och man kan komma i kontakt med oss både genom e-post, SMS eller genom att kontakta oss per telefon.​

Vi är konkurrenskraftiga genom att ha låga fasta kostnader. Vi har inga dyra tjänstebilar, Vi åker i huvudsak med kollektivtrafik och för att hålla ner kostnaden använder vi våra kunders städmaterial . Vi försöker att vara lyhörda till vår personal och vi har nästan ingen personalomsättning.

Kontakta
close slider
[contact-form-7 id="319" title="Kontaktsidebaren"]