Våra Tjänster

Städhjälp Stockholm med omnejd

Det blir allt vanligare att familjer använder sig av städhjälp i hemmet och på så sett får mer tid över till andra saker. Vi kan hjälpa dig med allt från den vanliga veckostädningen till en grundlig storstädning eller fönsterputsning.

För oss är det viktigt att du som kund är med och påverkar vad det är du vill ha hjälp med. Letar du efter regelbunden städhjälp så passar vårt städabonnemang bra, och du som kund kan känna dig trygg med att du får samma städerska varje gång. Självklart kan du även beställa en städning till ett specifikt tillfälle som inför ett kalas, en högtid eller bara för att du tröttnat på dammråttorna i hörnen. Vi har även färdiga lösnigningar för flyttstädning och städning inför visningen av ditt hus/lägenhet vid en försäljning.

Våra kunder finns i hela Stockholm och många har varit kunder i flera år.
Vi har låg personalomsättning och god stämning bland våra städerskor vilket avspeglar sig på dig som kund. Bra att veta är att våra anställda alltid bär id-brickor.

Har du några frågor eller funderingar kring våra tjänster är du alltid välkommen att kontakta oss antingen via telefon eller i kontaktformuläret till höger här på sidan. Läs gärna Vanliga Frågor, där finner du svar på frågor som vi ofta får.

Du kan läsa mer om varje tjänst under respektive rubrik i menyn.

Våra tjänster av städhjälp

städhjälp stockholm

 

 

Kontakta
close slider
[contact-form-7 id="319" title="Kontaktsidebaren"]