Fönsterputs Stockholm med omnejd

Vi hjälper dig med fönsterputs anpassat efter ditt behov

fönsterputs stockholm

Fönsterputs är sannerligen något många helst slipper. Vi utför fönsterputs i hela stor Stockholm och till ett bra pris. För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med oss oavsett om du vill ha hjälp att putsa fönster en gång eller löpande.

Att ha rena fönster hemma främjar innemiljön för din lägenhet eller villa. Det blir helt enkelt trevligare när rutorna är putsade och utan fläckar, och dagsljuset kan skina jämnt igenom. På våren när solen tittar fram mer och mer blir detta extra tydligt.

Att anlita oss för din fönsterputsning frigör värdefull tid för dig och din familj där ni kan göra andra trevligare saker tillsammans. Dessutom har vi god erfarenhet med trevlig personal som värdesätter god service och trevligt bemötande.

Priser fönsterputs Stockholm

Priset offereras beroende på antal fönster, typ av fönster och vilken storlek dina fönster har. En ”normal” 3:a brukar ta ca 2,5 timmar att putsa d.v.s en kostnad av 517 kr efter skattereduktion.​

Timpriset för fönsterputs är 350kr/timme (175kr/timme efter skattereduktion).​ Det utgår även en inställelseavgift på 120kr (abonnemangskunder betalar 80kr). Vi debiterar minst 2,5 timme.

Du som kund kan hjälpa oss inför din fönsterputs genom att plocka undan blommor och prydnader från fönsterbrädor och genom att ta ned gardiner.

vy över äng

Kontakta
close slider
[contact-form-7 id="319" title="Kontaktsidebaren"]