Storstädning i Stockholm med omnejd

mopp-hinkKänslan efter en riktigt storstädning, där man lagt tid på områden man inte går in på till vardags är väldigt tillfredsställande. För flertalet familjer är det svårt att hinna med en riktigt ordentlig storstädning och man väljer ofta att prioritera annat. Med en storstädning från Soliana AB blir ditt hem ordentligt rent medan du kan göra andra roligare saker.Vi är verksamma i hela stor Stockholm.

Många av våra kunder har valt att börja ett städabonnemang med en storstädning. Andra vill ha det extra fint ett par gånger per år.
Hur vill du göra?
Vid storstädning går vi igenom allt som inte hinns med vid den ordinarie veckostädningen. Det kan vara att göra ren ugn, köksfläkt, skåp, skafferier, badrum, golvbrunnar etc. mer grundligt.​

Vid storstädning brukar det alltid vara 2 städerskor som arbetar tillsammans. Vi tar betalt per timme per städerska. Oftast kommer vi överens med kunden hur lång tid städningen maximalt får ta. Är vi färdig innan dess debiterar vi bara för den arbetade tiden.

Pris storstädning

Vårt pris för storstädning är 320 kr/timme per städerska.
Efter skattereduktion är det 160 kr/timme.

Vill du ha hjälp med storstädningen på en helg tillkommer 20kr/timme per städerska d.v.s 10kr/timme efter skattereduktion.

ta en promenad i skogen medan vi gör en storstädning

Kontakta
close slider
[contact-form-7 id="319" title="Kontaktsidebaren"]